Ook dit jaar worden de handen in elkaar geslagen om een fuif te organiseren en doet onze trappistenclub Nostergaudium actief mee. Al het opgehaalde geld gaat naar een goed doel. Voor deze editie is “Kom op tegen Kanker” het goede doel.

Iedereen kent wel iemand die vecht of gevochten heeft tegen kanker. Misschien ben je het zelf, misschien is het iemand die dichtbij je staat. Iedereen heeft zijn eigen verhaal als het om kanker gaat. Onderzoeken om deze vreselijke ziekte te bedwingen kosten geld, vandaar deze privé-fuif. Alle beetjes helpen…

Gaan we dit jaar ook 5000 Euro kunnen bijeenbrengen? Veel zal afhangen van de opkomst en kaartenverkoop. Dus daarom een warme oproep:

Koop een kaart voor het goede doel (5 €) en maak kans op één van de vele mooie prijzen of nog beter: kom mee feesten op muziek uit de jaren 70-80-90 op 24 november 2018 – deuren open om 21uur – Zaal Ons Vermaak, Bautschoot 27 te Eksaarde !!

Kaarten verkrijgbaar bij Luc Gheldof, Weststraat 9 – gsm 0499 70 38 61 en bij Noël Van den Brande, Dam 27 – gsm 0473 235 454

DELEN MAG graag zelfs  :-)

kom op tegen kanker

3,817 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *