Zoals de traditie het wil beginnen wij met de kaartenverkoop van onze Trappistendegustatie tijdens Gezôarse Kermis (vandaag dus). Dit jaar is het trappistenbier Rochefort dat zal worden gedegusteerd samen met een lekker stukje ambachtelijke kaas van Het Hinkelspel en kan iedereen weer meedoen met een quiz en de gekende volksspelen. Ambiance verzekerd!!

Goede afspraken maken goede vrienden: Er worden geen kaarten terugbetaald en er kan niet gereserveerd worden. Tijdens de Gezôarse Kermis is “pater Laat” meestal van de partij in de 16de statie, ook daar kan men inkomkaarten bekomen…

OPGELET: PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

Hou deze avond vrij...
Hou deze avond vrij…

 

3,947 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *