Het 30ste Gezôars Streekbierweekend ging dit jaar door van vrijdag 18 tot zondag 20 mei. Ook wij, de paters, deden mee. Op zaterdag waren de paters Luc, Jo en Willy van de party bij het gaaibollen.

Zondag mochten de sportiefste paters aantreden voor het jaarlijks volleybaltornooi en de weergoden waren ons goed gezind. Vóór we aantraden hadden wij ons buikje al rondgegeten met een lekkere pan spek-met-eitjes, en dat heeft gesmaakt. Ondertussen was onze Luc al wat bekomen van de avond ervoor, en wij blij natuurlijk. We waren niet direct opgewassen tegen het jonge geweld maar deden toch ons best (zeker met laven van onze dorst). Tegen de avond hadden we al terug honger en die werd gestild met een goed pak friet met stoofvlees en voor sommige er nog een frikandelworst erbovenop. Ook konden we genieten van lekkere streekbiertjes waaronder René.

Ook nog vermelden dat de mooiste en origineelste outfit naar café Ons Vermaak ging, proficiat!!!

Een mooi weekend waar wij weeral op kunnen terugblikken, op naar volgend jaar!

Bedankt aan de  organisatie en ENJOY!!!

4,211 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *