Op zondag 01 april waren zo’n 100 eters present in feestzaal Ons Vermaak voor het Luxe koud- en warm buffet. Het Kaasplankske uit Moerbeke zorgde voor de catering die andermaal weer voortreffelijk was! Een dikke merci hiervoor. Ook hadden wij als trappistenclub ervoor gezorgd dat al wie eens een Westvleteren wou proeven dit ook kon aan zeer democratische prijzen natuurlijk stonden ook de andere trappistenbieren op de prijslijst.

Op maandag 2 april rond 11u.00 waren de paters al terug present in den Bautschoot. Na eerst gezamenlijk gegeten te hebben (bedankt Karolien en Kurt voor de gastvrijheid) konden we er weer tegenaan gaan en zorgden we ervoor dat de zaal er terug ordentelijk en gereed stond voor het gaaibollen. Rond 14u.30 begon het gaaibollen met zo’n 63 bollers die present gaven. Dit aantal steeg nadien nog met een aantal sympathisanten die er eentje kwamen drinken.

We mogen terugblikken op een meer dan geslaagde Bautschootkermis – iedereen bedankt die we mochten begroeten tijdens de Bautschootkermis, getekend de paters…

Vermelden wij ook nog dat de griepepidemie Pater Luc en zijn vrouwtje Lucréce hadden geveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *