Het was weer zover… de paters van de trappistenclub Nostergaudium kwamen te samen om hun Nieuwjaarswensen aan elkaar over te maken. We schrijven zaterdag drie februari 2018!

Klinken op 2018

De leden van de trappistenclub kwamen binnen gedwarreld rond 9.00 in ’t Veldcafé waar de twee zussen Gert en Ingrid voor ons een stevig ontbijt hadden klaargemaakt: spek met eieren, het is maar om de dag sterk te beginnen hé. (spijtig genoeg heb ik hier geen foto’s van gemaakt, excuses hiervoor)

Na het stevige ontbijt stond de jaarlijkse vergadering op de agenda, hier werden ondermeer alle data vastgelegd voor dit jaar van activiteiten die we zelf organiseren of waar wij als club aan gaan meedoen.

Rond 10.30 uur was de vergadering gedaan, bedankten Gert en Ingrid, en gingen richting café Ons Vermaak. Hier vervoegde de rest van ons gezelschap ons. Ook hier was het feest! Kurt en Karolien, jullie waren de perfecte gastheren en waren aangenaam verrast van de receptiehapjes en van de lekkere trappist van ’t vat!

08

Tegen 14.00 uur stapten we richting bistro Den Bascuul waar Sophie ons verwelkomde en konden genieten van de mooie aankleding op tafel, op het menu: varkenswangetjes én frietjes. Uiteraard waren de varkenswangetjes bereid met een lekkere trappist!

25

Na al dat lekkers was het tijd om traditiegetrouw af te zakken naar onze eindbestemming: het Fluistershoeksken (bij den Toon). Hier werden boterhammen met lekkere rauwe hesp verorberd en dit met een lekkere trappist natuurlijk.

35

De paters Patrick en Nico waren verontschuldigd.

Weerom een hele mooie dag in aangenaam gezelschap, meer moet dat niet zijn!!

klik op een foto voor alle foto’s te bekijken…

5,117 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *