Het Gezôars Streekbierweekend ging dit jaar door van vrijdag 13 tot zondag 15 mei. Ook wij, de paters, deden mee. Op zaterdag behaalden wij een mooie prijs tijdens de Vleesbolling, nl een Ast. Op zondag was het dan het volleybaltornooi. Zoals altijd kwamen we samen rond 11 uur in het Uilennestje om een lekkere pan spek met eieren te eten. Ondertussen was onze Luc al wat bekomen van de dag ervoor, en wij blij natuurlijk. Om 14 uur begonnen de eerste ploegen te spelen en niet veel later was het onze beurt. We waren niet direct opgewassen tegen het jonge geweld maar deden toch ons best (zeker met laven van onze dorst). Tegen de avond hadden we al terug honger en die werd gestild met een goed pak friet met stoofvlees en voor sommige er nog een frikandelworst erbovenop. We konden er terug tegen voor de avond (nacht). Deze was met heel veel ambiance en de prijs die wij gewonnen hadden deelden we uit aan iedereen die aanwezig was. Weeral een mooi weekend waar wij weeral op kunnen terugblikken, op naar volgend jaar en dan doen we ook mee op vrijdags met Darts. Dat belooft  :-)

De paters in actie:

5,449 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *