Verslag Bautschootkermis,

Op zaterdag 26 maart om 14.30 was het een drukte van jewelste in café Ons Vermaak, niet minder dan 20 koppels hadden zich ingeschreven voor het Koppelbiljarten. De voorzitter Patrick Van Laere was dan ook een tevreden man! Om 1u.15 waren de winnaars bekend:

Groep Winnaars: Filip Van Kerkhove en Emiel De Smet

Groep Verliezers: Luc Gheldof en Pol Poppe.

Op zondag 27 maart waren zo’n 110 eters present in feestzaal Ons Vermaak voor het Luxe koud- en warm buffet. Het Kaasplankske uit Moerbeke zorgde voor de catering die andermaal weer voortreffelijk was! Een dikke merci hiervoor. Ook hadden wij als trappistenclub ervoor gezorgd dat al wie eens een Westvleteren wou proeven dit ook kon aan zeer democratische prijzen, bovendien hadden wij de nieuwste Trappist “Tre Fontane” in huis gehaald. Tre Fontane, van de gelijknamige abdij in Rome, is zo het elfde officiële trappistenbier ter wereld en het eerste Italiaanse bier dat die eer te beurt valt.

’s Avonds stonden oude volksspelen (o.a. sjoelen, darts, bierglasschuiven,…) op het programma dat doorging in café Ons Vermaak. De winnaar hier was weerom Filip Van Kerkhove met dochter, een dikke proficiat! Wie de prijs kreeg voor laatste stamgast gaan we niet zeggen, wel zijn de laatste spelers buitengegaan rond 5u.15!!

Op maandag 28 maart rond 11u.30 waren de paters al terug present in den Bautschoot al waren er sommige paters die nog rond liepen met kleine oogjes. Na eerst gezamenlijk gegeten te hebben (bedankt Rudi en Patricia voor de gastvrijheid) konden we er weer tegenaan gaan en zorgden we ervoor dat de zaal er terug ordentelijk en gereed stond voor het gaaibollen. Rond 14u.30 begon het gaaibollen met zo’n 55 bollers die present gaven. Dit aantal steeg nadien nog met een aantal sympathisanten die er eentje kwamen drinken. De winnaars van het bollen waren:

Hogen: Willy van ’t Smiske 3 – L-zijvogel: Ann Lotens – R-zijvogel: Jackie Van Kesbeke

Nadien was het nog een gezellige bedoening en uiteindelijk werden de deuren gesloten rond 2uur ’s morgens.

We mogen terugblikken op een meer dan geslaagde Bautschootkermis – iedereen bedankt die we mochten begroeten tijdens de Bautschootkermis, getekend de paters…

6,286 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *