In de maand januari komen alle paters van de trappistenclub Nostergaudium te samen om hun Nieuwjaarswensen aan elkaar over te maken. We schrijven zaterdag 16 januari…

Rond 10.30 kwamen de eerste paters binnen gedwarreld in café Ons Vermaak. Hier werden de eerste trappisten gedronken. Rond 13 uur en na een leuke wandeling kwam het gezelschap aan in restaurant het ’t Snipken waar de bazin speciaal voor ons friet met stoofvlees op basis van een trappistbier had klaargemaakt. Nadat het buikje goed gevuld was begaven we ons naar het Veldcafé waar Ingrid ons aangenaam begroette. De volgende halte was bij den Toon in het Fluitershoekske. Hier werd ook de hesp aangesneden bij een goede trappist. De laatste halte was terug in café Ons Vermaak. Weerom een hele mooie dag in aangenaam gezelschap, meer moet dat niet zijn…

Klik op de afbeelding voor ware grootte

6,266 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *